Käytiin hyvän ystäväni kanssa syömässä, meillä oli molemmilla lahjakortit samaan ketjuun, missä olen töissä, mutta minä kun en omaan duunipaikkaani suostu syömään menemään, niin valitsimme sen ainoan toisen ravintolan, josta saa ruokaa (loput baareja).

Noh.. palvelu ei ollut kovin hyvää, huomasi, ettei tarjoilijaa voinut vittuakaan kiinnostaa (ja että vuoro läheni loppua), ja eipä se ruokakaan ollut oikein mistään kotoisin..

Vettä ja leipää. Oliiviöljyä ja balsamicoa. Leivästä puuttui suola, ja oltais voitu vaikka vannoa, että maistettiin siinä kardemumma... Mitäs leipää se sellanen on? O_o

 

Noh, alkuruoka oli molemmille hyvin suuri pettymys. HYVIN suuri.

Kaverin vihannessalaatissa ei ollut muita vihanneksia kuin kolme raakaa tomaatinpalasta ja kaks viipaletta kesäkurpitsaa.. Ja uppomuna. Salaattina toimi lollorosso ja frisee, joita ei kyllä ollut lautasella kuin yhdet lehdet..

Ja minun kanttarellikeitto ei ollut kanttarelleja nähnytkään..

En pystynyt syömään kahta lusikallista enempää. Oli aivan liian suolasta, ja aivan liikaa pippuria (aivan oikein, tuo musta rouhe tuossa päällä, on pippuria..) Maistu samalta, kun meillä taannoin tattikeitto, johon käytettiin pakaste tatteja. Ja se ei ollut hyvää sekään, mutta paljon parempaa kun tää, jota ne kehtas kanttarellikeitoks väittää...

Kuulostaa ehkä rajulta, mutta Ent-tukin maistoi, eikä olis pystynyt lusikallista enempää syömään!

 

No, pääruokia odotettiin puolisen tuntia, minä tilasin salaatin ja kaveri keiton..  Ravintolassa oli neljä muuta asiakasta meidän lisäksi..

Noo, ei siinä Hedelmäisessä kanasalaatissa ollut oikeastaan mitään varsinaisesti vialla, mut ei se kyllä miltään maistunutkaan.

Lollorossoa ja friseetä taas.. ei mitään rapeaa koko salaatissa. 2 viipaletta marinoitua kesäkurpitsaa ja 3 viipaletta munakoisoa, pari palaa ananasta ja päärynäomenaa(tulin siihen tulokseen, että se oli sitä, koska maistui vähän sekä päärynälle että omenalle, eikä rakenteelta muistuttanut kumpaakaan tarpeeksi) ja pari palaa tomaattia, ja broiskun rintafilepala joka ei maistunut millekään. En löytänyt mitään salaatinkastiketta tästä, paitsi öljyä ja hyvin öljyistä hakattua persiljaa.. Tän sentään pysty syömään.

 

Ja ei se kaverin bouillabaisse ollut vissiin kovin paljoa parempi. Suolaton ja perunat oli kumia.

 

Kaakao sentään oli hyvää, johtuen siitä, että se oli sitä Fazerin pussikaakaota. Käytetään töissä samaa.

Ystävälläni ei käynyt yhtä hyvä tuuri, hänen lattensa ei ollut kuumaa.

 

Paska ruoka on paskaa ruokaa, ei siitä pääse mihinkään. Olis vaan pitänyt mennä sinne omaan duunipaikkaan, vaikka niitä ruokia saan syödä joka ikinen työpäivä kyllästymiseen asti..

 

Mut kivaa oli silti :D oli ehkä hauskinta haukkua koko kaupunki lyttyyn :P Never again!

Mutta onneks, ruoka oli ilmasta. Vielä enemmän olis harmittanut, jos siitä olisi pitänyt maksaa, henksualennus ja lahjakortit takas sen, ettei tarvinnut senttiäkään rahaa sinne jättää omasta kukkarosta.