Jäi vähän keiton jälkeen nälkä ja teki mieli jotain raikkaampaa, niin päätinpä tehdä salaattia.
Ihan vaan peruskamoja, eli jenkkiä, kurkkua, tomaattia ja paprikaa, ja tietenkin Provencale-salaatinkastiketta.
sunnuntai, 19. joulukuu 2010
Jäi vähän keiton jälkeen nälkä ja teki mieli jotain raikkaampaa, niin päätinpä tehdä salaattia.
Ihan vaan peruskamoja, eli jenkkiä, kurkkua, tomaattia ja paprikaa, ja tietenkin Provencale-salaatinkastiketta.
Olen ammatiltani kokki jonka vuoksi kotona ruuanlaitto jää vähemmälle, mutta postailen tänne silti, aina jos muistan, tekeleitäni.
Blogini käsittelee lähinnä ruokaa, joskin välillä varmasti muitakin asioita.
Esimerkiksi vaatteita, laukkuja, kenkiä..... :)
Kommentit