Aamulla sain facebookissa viestin ystävältä, että "Suklattu tervehdys. Ystävänpäivän kunniaksi haluan tarjota sinulle Malaco Tv Mix Choco -pussin." Ja kävin sitten töiden jälkeen sen R-kioskilta hakemassa.

Olisi ollut toinenkin vaihtoehto, otin mieluummin tämän, missä on pähkinöitä ja maissipalloja.

 

Ja sitten mentiin samaisen ystävän kanssa RAXiin, joka oli aika epätavanomainen veto. Päätettiin vaan yks päivä tossa että "vitja, mennäänkö raxiin syömään?" "no mennään" "okei no mennään" Ei sinne olis tullu mentyä, jos kaverilla ei olis ollut alennuskuponkeja.

Kaveri otti salaattibuffan, mä otin koko buffan.

Ekaks pelkkää salaattia ja yks pizza-taikinasta tehty leipänyytti.

Sit pari slicee pizzaa, salami, kinkku ananas ja tomaatti feta. Sipulirengas oli pahaa. Pelkkää taikinamössöö. Not my cup of tea. Haukkasin, totesin et yöks, mössöä, ja jätin syömättä.

Pizza nyt on pizzaa..

Ja viimeinen lautasellinen, kana-ananas pizza, salaattia. Jossa oli paahdetun sipulin sekaan mennyt tonnikalaa, ei siinä muuten. Mä vaan oon tosi allerginen kalalle. Onneks kannan AINA allergialääkkeitä mukana. Olis muuten voinu käydä tosi huonosti, nyt sain vaan kieleni täyteen rakkuloita.

Nää oli jokseenkin huvittavia nää tomaatti"lohkot". Meilläpäin näitä kutsutaan tomaatin puolikkaiksi.. Kananmunakin oli pienempi ku tomaatinpala..

 

Kivaa oli, jos miinustaa rakoille joutuneen kielen.